Even voorstellen: René Zuijdwegt

Even voorstellen … 

Hoi, ik ben René en ik ben 34 jaar. Samen met mijn vrouw en dochtertje woon ik in Wemeldinge.

Ik vind het leuk om in het weekend met vrienden een rondje te fietsen op de racefiets of op de mountainbike. Daarnaast ga ik er graag op uit met het gezin, en als het lekker weer is vind ik het ook erg leuk om samen met mijn vrienden te BBQ’en.

Sinds half December werk ik bij van Es, ik heb het hier super naar mijn zin. Het is een leuk bedrijf met gezellige collega’s.

Je kunt me vaak vinden in de loods, hier voer ik allerlei werkzaamheden uit: onder andere het onderhoud aan machines, het zagen van deksels, laden en lossen van vrachtwagens en af en toe bestellingen rond brengen bij onze klanten aan de waterkant.

Deel dit nieuwsbericht

INTERESSE?

Heeft u interesse in onze producten? Of heeft u een vraag?
Neem dan contact met ons op.